top of page
Stjärnklar Jul
1/3
  • Passar både som middagsunderhållning och som en fristående scenshow. Den är ca 40 min lång och kan alterneras i uppdelad version 2x 20 min. Kostnad: 25 000 SEK inkl. moms.
     

  • Möjligt tillval är att våra artister sjunger 1-2 set á 30 min som bakgrunds/loungemusik. Kostnad: 5 000 SEK.

En underhållande julshow fylld med sång, dans och komisk finess. Förpackat i ett stilrent och lyxigt manér bjuder våra artister på en rad klassiska julbitar som garanterar att julstämningen infinner sig. Dessutom får vi följa med och uppleva vad som rör sig i huvudet hos våra två aktörer. Hur är det att jobba tillsammans med sin äkta hälft? Vem är egentligen kvällens största stjärna? Och vem får sista ordet?

Finstämda klassiker som ”White Christmas” och ”Have Yourself a Merry Little Christmas” blandas upp med komiska musikalnummer som ”Anything You Can Do, I Can Do Better”. Föreställningen kryddas lite extra när steppskorna åker på till låten ”It’s the Most Wonderful Time of the Year” eller när vi får se Lovisa och Johan virvlar runt i en härlig ballroomkoreografi till ”The Christmas Song”. I korta texter berättar skådespelarna hur de egentligen känner för att dela med sig av scenutrymmet och applåder med sin kollega som alltid tar lite för mycket plats.

Ladda ner pdf här

bottom of page