Våra Föreställningar

1/3

En Gyllene Era

En glamorös och stilsäker hyllning till en svunnen tid då bland andra Gene Kelly, Judy Garland, Fred Astair och Ginger Rogers trollband Hollywoods publik. Med låtar som bland andra Lullaby of Broadway, Cheek to Cheek och Puttin' On the Riz, förflyttar vi vår publik tillbaka till en tid där champagnen flödade, steppskorna smattrade och konfettikanonerna gick varma när Hollywoods stjärnor spred sin glans på biodukarna.

 
 
1/3

Musikalernas Magi

Jesus Christ Superstar, Fantomen på Operan, Cats och Mamma Mia!, är några av de hitmusikaler som människor världen över känner igen och älskar. I ”Musikalernas Magi” rycks publiken med i ett storslaget potpurri av dramatik, spänning och glädje. Det här är en föreställning där igenkänningsfaktorn är stor, pampiga powerballader avlöser kvicka komiska nummer, som i sin tur mixas upp med härliga låtar där alla som vill kan sjunga med.

1/4

Piraten Patrica & Pojken Vilgot

När Piraten Patricia försöker stjäla Pojken Vilgots älskade önskemynt uppstår ett möte som direkt drar in dem i en svindlande och fartfylld skattjakt. På vägen ställs dom öga mot öga inför stora utmaningar som stärker deras vänskap och förståelsen för varandras olikheter. Den som verkar tuff på utsidan kan vara mjuk och ömtålig på insidan. Patricia inser tillslut att inga rikedomar i världen kan mäta sig med lyckan i att dela glädje med andra.

"Patricia seglar dom sju haven, hon är alla sjömäns största skräck, hon är supersnabb och plundrar fartygen på alla rikedomar dom har innan dom ens hunnit blinka. Hon vill alltid ha mer eftersom det känns som om något fattas hela tiden. Patricia vill egentligen, innerst inne, bara känna sig älskad för den hon är. Hon tycker inte det är kul att ensam segla dom sju haven. Hon vill ha kompisar och skratta och vara vanlig precis som alla andra pirater. Men det går inte, för nu är hon piratkungens dotter och det kan kännas väldigt jobbigt ibland. Men eftersom hon inte vill visa någon annan att hon är ledsen så är hon arg och sur istället, för det är lättare och gör mindre ont.”

Passar bra för alla barn mellan 4-7 år

 
1/3

Stjänklar Jul

En underhållande julshow fylld med sång, dans och komisk finess. Förpackat i ett stilrent och lyxigt manér bjuder våra artister på en rad klassiska julbitar som garanterar att julstämningen infinner sig. Dessutom får vi följa med och uppleva vad som rör sig i huvudet hos våra två aktörer. Hur är det att jobba tillsammans med sin äkta hälft? Vem är egentligen kvällens största stjärna? Och vem får sista ordet?

Finstämda klassiker som ”White Christmas” och ”Have Yourself a Merry Little Christmas” blandas upp med komiska musikalnummer som ”Anything You Can Do, I Can Do Better”. Föreställningen kryddas lite extra när steppskorna åker på till låten ”It’s the Most Wonderful Time of the Year” eller när vi får se Lovisa och Johan virvlar runt i en härlig ballroomkoreografi till ”The Christmas Song”. I korta texter berättar skådespelarna hur de egentligen känner för att dela med sig av scenutrymmet och applåder med sin kollega som alltid tar lite för mycket plats.

 

© 2019 LJPRODUKTION