top of page

Våra Föreställningar

1/3

En Gyllene Era

En glamorös och stilsäker hyllning till en svunnen tid då bland andra Gene Kelly, Judy Garland, Fred Astair och Ginger Rogers trollband Hollywoods publik. Med låtar som bland andra Lullaby of Broadway, Cheek to Cheek och Puttin' On the Riz, förflyttar vi vår publik tillbaka till en tid där champagnen flödade, steppskorna smattrade och konfettikanonerna gick varma när Hollywoods stjärnor spred sin glans på biodukarna.

En Gyllene Er
Musikquiz
1/3

Live Showstream

Vårt livestreamade underhållning är det perfekta pausinslaget till er digitala konferens, afterwork, kickoff eller personalfest. Samla dina kollegor på en digital mötesplats som tex ZOOM och låt våra professionella artister underhålla med en show eller leda er genom ett underhållande quiz.

1/4

Piraten Patrica & Pojken Vilgot

När Piraten Patricia försöker stjäla Pojken Vilgots älskade önskemynt uppstår ett möte som direkt drar in dem i en svindlande och fartfylld skattjakt. På vägen ställs dom öga mot öga inför stora utmaningar som stärker deras vänskap och förståelsen för varandras olikheter. Den som verkar tuff på utsidan kan vara mjuk och ömtålig på insidan. Patricia inser tillslut att inga rikedomar i världen kan mäta sig med lyckan i att dela glädje med andra.

Genom teaterns levande språk förs publiken in i ett möte mellan två karaktärer från helt olika världar med vitt skilda värderingar. Tillsammans tar de sig förbi hinder som gör att de sakta men säkert lär känna varandra bakom fasaderna. Barnen får uppleva den magi som uppstår på scenen när en historia väcks till liv med hjälp av enkel rekvisita, två skådespelare och deras egen fantasi.

Passar bra för alla barn mellan 3-7 år

Piraten Patricia
1/3

Stjänklar Jul

En underhållande julshow fylld med sång, dans och komisk finess. Förpackat i ett stilrent och lyxigt manér bjuder våra artister på en rad klassiska julbitar som garanterar att julstämningen infinner sig. Dessutom får vi följa med och uppleva vad som rör sig i huvudet hos våra två aktörer. Hur är det att jobba tillsammans med sin äkta hälft? Vem är egentligen kvällens största stjärna? Och vem får sista ordet?

Finstämda klassiker som ”White Christmas” och ”Have Yourself a Merry Little Christmas” blandas upp med komiska musikalnummer som ”Anything You Can Do, I Can Do Better”. Föreställningen kryddas lite extra när steppskorna åker på till låten ”It’s the Most Wonderful Time of the Year” eller när vi får se Lovisa och Johan virvlar runt i en härlig ballroomkoreografi till ”The Christmas Song”. I korta texter berättar skådespelarna hur de egentligen känner för att dela med sig av scenutrymmet och applåder med sin kollega som alltid tar lite för mycket plats.

Stjärnklar jul
bottom of page